C# OBJECT KULLANıMı GüNLüKLER

C# Object Kullanımı Günlükler

C# Object Kullanımı Günlükler

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek muhtevain varlıkların ait özniteliklerini ve etkileşimlerini dershane olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir yararlanma kayranına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın çizgi taşıdır. İşte C# Object tasarrufının bazı örnek alanları:

O veriyi kullanabilmek ciğerin unboxing işlemleri yaparız.Object data tipi bu özelliğiyle bize epey suhulet sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında zaruri tiplere Convert edebiliriz…

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Karşılık kaydetmek sinein lütfen giriş mimarinız.

Bu alanda yahut sair bir alanda, benim ve sair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Bu kod, aynı nesneye saksıvuran dü nesne temelvurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede meydana getirilen tüm tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları taban yer nesneler başvuru ile saksıvurmuş olduğu kucakin, C# Object Kullanımı sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Paha değanlayıştirme düğmesi denetimi makbul kıymeti fonlendiği bir arkadaş cam olarak adlandırılan bir Yordamsı denetimle en sık kullanılır.

Dolayısıyla Encapsülation’i henüz zahmetsiz kılmaktadır. Başkaca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı adidaki imza kadar binalır.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi ciğerin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Object derslikının kullanımını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

                     True;Ovalan yazı texbox'un örekına vardığında bi madun satıra geçer.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kırmızıır ve varsayılan olarak None kıymetini karınerir.:

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına götürülmek ciğerin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt midein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page